Beauty and relaxing

Losse modules

 • Modelleren wenkbrauwen
 • Verven wimpers of wenkbrauwen
 • Verven wimpers en wenkbrauwen
 • Wimperpermanent
 • Gelaatsmassage
 • Harsen bovenlip of kin
 • Harsen bovenlip en kin

Gelaatsbehandelingen

Onze gelaatsbehandelingen zijn samengesteld uit een basis, vanuit deze basis kunt u zelf de behandeling uitbreiden met één of meerde losse modules. Een moment voor uzelf of uw huid even onder handen nemen, wij geven u dat momentje rust en welzijn. Alle gelaatsbehandelingen zijn inclusief intake gesprek, huidanalyse en advies.

Quick behandeling (+/-30 min.)

Reiniging, peeling, masker, dagverzorging, oogcrème.

Complete behandeling (+/-60 min.)

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, gelaatsmassage, dagcrème en oogcrème. (Ook kunt u voor €7,50,- extra opgemaakt worden, hierbij geven wij u tips en schrijven wij deze voor u op)

Luxe treatment (+/-75 min.)

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, gelaatsmassage + hoofdhuid,- oormassage, hand en armmassage, dagcrème en oogcrème. Tijdens de behandeling mag u een aromatische olie uitzoeken naar keuze

Lichaamsbehandelingen en massages

Hars onderdelen

 • Harsen gehele benen
 • Harsen onder- of bovenbenen
 • Harsen oksels of bikinilijn
 • Harsen armen
 • Harsen rug of borst
 • Harsen rug en borst

Lichaamsmassages

Hotstone massage

Iedereen heeft wel eens ontspanning nodig na een drukke tijd, volle agenda of stressvolle periode. Met een hotstone massage masseren wij de achterzijde van het lichaam met warmte. Deze warme stenen zorgen voor het ontspannen van de spieren. Tijdens deze massage kunnen wij ook werken met aromatische oliën die ieder zijn eigen sterke werking heeft. Omdat elke aromatische olie zo’n sterke werking heeft is het essentieel voorafgaand een in intakegesprek en huidanalyse af te nemen. De geuren kunnen o.a. werken bij spierklachten, slechte doorbloeding, lusteloosheid, ontspanning, huidverbetering, acné, verkoudheid etc.

Rugmassage hotstone (25. min.)

Rug, schouders, nek, hoofdhuid.

Bodymassage luxe hotstone (45 min.)

Massage v/d voeten, benen, rug, schouders, nek, armen, hoofdhuid.

Ontspanning massages

Last van uw nek, schouders, benen of voeten?
Een stevige ontspanning massage helpt hierbij, onze massage is een combinatie sport en ontspanningsmassage. Ontspanningsmassage is een massage met veel strijkingen en lange bewegingen, sportmassage is gericht op het losmaken van de spieren door dieper te masseren.
Ook deze massage is te combineren met een aromatische olie. Ook kunt u deze massage combineren met een gelaatsmassage (decolleté, schouders, nek en gezicht) of een gelaatsbehandeling.

Rugmassage hotstone (25. min.)

Rug, schouders, nek, hoofdhuid.

Bodymassage luxe hotstone (45 min.)

Voeten, benen, rug, schouders, nek, armen, hoofdhuid.

Gelaatsmassage

Decolleté, nek, schouders, gezicht (+hoofdhuid & oren) (15 min/20 min)

Toevoegingen aan de massages

 • - Aromatherapie per geur (max. 3)
 • - Bodyscrub + pakking (+/-20 minuten)

Wimperextensions one by one

Werkwijze

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C of D krul). Veel praktijken werken met syntetische wimpers, maar wij werken met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

Houdbaarheid van de wimpers

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Shellac

Shellac (14 dagen perfect gelakte nagels)

Shellac is dé nagellak die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Geen krassen of vlekken op je net gelakte nagels! Doormiddel van onze Shellac UV lamp verhard de lak waardoor deze niet meer hoeft te drogen, ook verstevigd de nagel waardoor het breken van de nagel bijna niet meer mogelijk is! De lak is niet schadelijk voor de nagel, verkleurd de nagel niet en je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen.