Afslanken

Timfit afslankformule

Gegarandeerd en succesvol afvallen met het wetenschappelijk bewezen afslankprogramma van Timfit. Timfit is een afslankprogramma wat eenvoudig, voedzaam en lekker is! De maaltijden zijn ideaal om af te vallen maar ook op gewicht te blijven. De programma’s hebben een samenstelling van o.a. L-carnitine, L-choline, groene thee, chroom, vitamines, mineralen, 3 soorten vezels (gaat verstopping van de darmen tegen) en vier soorten eiwitten (melk, ei, soja en colageen-eiwit) . Deze samenstelling bevat alle essentiële voedingsstoffen waardoor u geen extra supplementen/capsules hoeft te slikken. Het voordeel van dit programma is ook dat u uw avondmaaltijd (met kleine aanpassing) gewoon met uw gezin of uit eten mee kan eten. Doordat er 26 gram eiwitten (o.a. wei eiwit) in het programma zit verliest u alleen vet en geen spiermassa. Het eiwit collageen wat toegevoegd is zorgt ervoor dat u geen ingevallen wangen krijgt. 


TimFit heeft voor u twee zeer succesvolle afslankprogramma’s ontwikkeld waarbij wij u begeleiding bieden tijdens het afslanken

Oplossing 1: Het TimFit SX-5 afslankprogramma is een wetenschappelijk bewezen afslankprogramma die geheel voldoet aan de EU richtlijnen. Het programma is eenvoudig te volgen; u neemt twee uitgebalanceerde, unieke, maaltijd vervangende shakes als ontbijt en lunch en voor de avondmaaltijd bereidt u een heerlijk stukje mager vlees of vis met de aanbevolen groenten.

Oplossing 2: De even zo populaire TimFit Aminoslank hebben we ontwikkeld voor degene die ook succesvol wil afvallen waarbij het voedingspatroon zo "normaal" mogelijk is. De 25 daagse kuur hebben we gecombineerd met unieke voedingssupplementen die alle volgens het HACCP (=controle proces) in Nederland zijn geproduceerd.

Body contour wrap

Universal countour wrap is ’s werelds enige bewezen merk dat een direct cm-verlies garandeert. Bovendien krijgt u de garantie dat dit cm-verlies minimaar 30 dagen wegblijft u krijgt een extra wrapbehandeling geheel gratis.

Als u van plan bent een paar extra cm’s te verliezen dan kunt u naar de fitness of een crash dieet volgens … Maar als u direct resultaat wilt, kijk dan naar de klassieke behandeling van Universal contour Wrap.

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn mar met een gemiddeld verlies tussen 20 en 30 cm bij de eerste behandeling zijn we vol vertrouwen dat u onder de indruk zult zijn. Het is geruststellend te weten dat u tevens ons cm verlies garantie van 30 dagen heeft. Om uw cm-verlies te vergroten adviseren we een kuur van 3 behandelingen hetgeen vaak voldoende is om een hele kleding maat te verliezen.

Andere voordelen

  • Verwijderd dode huidcellen, voedt de huid en laat deze zacht aanvoelen.
  • Het ontgift het hele lichaam van schadelijke stoffen
  • Verminderd zichtbaar cellilute en striae

!!!! Dit is geen vocht verliezende behandeling !!!!